Prentenboekendans 2: Kleuters

 

Voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar,
samen met hun begeleider/ouder.

Inschrijven proefles

 

 

Vanuit dans en muziek ontdekken, spelen, zingen, verwonderd zijn, genieten, improviseren, bewegen, horen, zien, voelen, uitproberen, groeien, dromen, fantaseren, kind zijn, ….
Het jonge kind zal tijdens deze 45 minuten durende les centraal staan, samen met de begeleider die het mee brengt. Dat kan telkens dezelfde zijn, maar mag ook wisselen, mama, oma, papa, babysit, … Als begeleider doe je actief mee met je kind en help en ondersteun je daar waar nodig is. De bedoeling is om samen een toffe en speelse tijd te beleven waarin dans-muziek-bewegen-experimenteren met verschillende materialen centraal staan, gestuurd door een prentenboek.

 

PRAKTISCH:

We werken in verschillende sessies,  op het einde van elke eerste les van een sessie kan u beslissen al dan niet in te schrijven voor de sessie. 

U dient op voorhand in te schrijven (info@balletschoolnadja.be) want we hanteren een beperkt aantal inschrijvingen per sessie, maximum 10 kindjes per sessie.

De lessen gaan door op zaterdag in de balletzaal , Spilstraat 41 te 3680 Neeroeteren.
We dragen sportieve kledij en dansen op sokken (zonder anti-slip)

 

PRENTENBOEKENDANS 2: KLEUTERS (2,5 jaar tot 5 jaar)

Zaterdag 10u15 tot 11u00
(ideaal voor kindjes die moeite hebben met afscheid nemen, door als mama/papa mee te komen en samen te dansen ervaren ze een veiligheid en vertrouwdheid, zo nu en dan proberen we al eens een dansopdracht te doen terwijl de volwassene toekijkt vanop afstand)

1 sessie bevat 4 lessen en kost 30 euro
1 enkele les op sporadische basis kost 10 euro

sessie 1 = 29 sept, 6 okt, 13 okt, 20 okt

sessie 2 = 17 nov, 24 nov, 8 dec, 15 dec

sessie 3 = 2 febr, 9 febr, 16 febr, 23 febr

sessie 4 = 16 maart, 23 maart, 30 maart, 6 maart

sessie 5 = 4 mei, 11 mei, 18 mei, 25 mei

 

tot dan(s)
Nadja